πώς να τρώτε για να μειώσετε τη χοληστερίνη σας

Παραθέτω ένα από τα αγαπημένα μου βιοχημικός, γράφω με:”Συνήθως, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι στατίνες είναι τοξικά. Πολλά ηλικιωμένα άτομα που λαμβάνουν στατίνες, και τα παρόμοια. Παρενέργειες όλα τα συμπτώματα δείχνουν, ωστόσο, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα σχετικά με τους λόγους.Η ζωή ή ο θάνατος είναι μόνο στατιστικά στοιχεία, που οι κατασκευαστές είναι πλούσια ανάπτυξη”.

ποια τρόφιμα να αποφεύγετε, για να μειώσετε τη χοληστερόλη

Ίσως δεν είναι γνωστό το γεγονός ότι πολλοί, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης (και των άλλων) ναρκωτικών. Σε δηλητηριώδη, Αλογόνου στοιχείο μετατοπίζει το ιώδιο, χρόνια στο σώμα. Δεν θα είναι σε θέση να οδηγούν, ωστόσο, οι όροι, μεταξύ φυσικών υλικών μπορεί να τον βγάλει από το σώμα.Της χοληστερόλης και μείωση του επιπέδου των τριγλυκεριδίων, για να αποφευχθεί το (υγιές), μαργαρίνη, εξευγενισμένα έλαια και trans-λιπαρών οξέων. Η αύξηση των τιμών των τριγλυκεριδίων είναι, μεταξύ άλλων, με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη, το περιεχόμενο χυμούς φρούτων και την κατανάλωση χυμών.

Εκλεκτά φυτικά έλαια (σιτάρι, σόγια, κ. λπ.) αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόβλημα της χοληστερόλης αριθμό ανθρώπων.Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το λευκό κρέας με χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα-είναι το κρέας, είναι πολύ κοντά στο κόστος τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η πίτσα είναι η υψηλή περιεκτικότητα , για να χρησιμοποιήσετε εξευγενισμένα φυτικά έλαια. http://pedrostyle.info/eracto-τρόπους-για-τη-μείωση-της-χοληστερόλ

Το ίδιο ισχύει και σε Όλες τις κατηγορίες τροφίμων, ανθυγιεινά τρόφιμα, όπως μπισκότα, ψητά και τηγανητά, κέικ, σνακ, μπισκότα, tesco και καταστήματα διαφημιστική τιμές μπορείτε να κάνετε μίνι-ντόνατς. Τα τελευταία μασάτε το πρωί της επόμενης ημέρας. Ως λάστιχο. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι πιο επικίνδυνα, καθώς είναι κρυμμένο από υδρογονωμένα έλαια και .
3-4 εβδομάδες πριν από την σημαντική μείωση της χοληστερόλης

“Σχεδόν πριν από 20 χρόνια, 3 φορές την ημέρα για 1-1 κουταλιές της σούπας ποτό σπιτικά ποτά. Δεδομένου ότι δεν ήμουν άρρωστος, και σχεδόν ποτέ δεν ήταν κρύο. HDL και LDL καλά, του σακχάρου στο αίμα σε χαμηλά επίπεδα. Φυσικά Φάρμακα, έχω συνταγή.1 σκελίδα σκόρδο (όχι κινέζικα), γεράκι καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε. ποτήρι μεταλλικό νερό ή καθαρισμένο νερό.Μουλιάστε το σκόρδο στο δέρμα τη νύχτα στο νερό.
Το πρωί προσθέσετε ακόμα ένα ποτήρι νερό.Ποτό 3 φορές την ημέρα από 1 κουταλιά.Μπορείτε να πιείτε από το ποτήρι δεν είναι πάρα πολύ γλυκό και ποτά”.

όσο πιο γρήγορα και, φυσικά, να μειώσει την χοληστερόλη


Αν το 3% της πηκτίνης δίνει φαγητό της αορτής ποσότητα πλάκας, περίπου 90%, και το επίπεδο της χοληστερόλης μειώνεται σημαντικά. Μικρό γουρούνι δοκιμαστεί σε 9 μήνες. Το γουρούνι με τα αποτελέσματα της έρευνας είναι πολύ κοντά στα αποτελέσματα του ανθρώπου.Το ξύδι από μηλίτη πηκτίνη, χάρη στην καλή για να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση και την ποσότητα του λίπους στο αίμα.

Αν στη βιομηχανία τροφίμων πηκτίνη δίνει τροφίμων, της πλάκας και της χοληστερόλης, καθώς και να μειώνει. Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ιατρικούς σκοπούς είναι αναποτελεσματική, επειδή είναι πάρα πολύ μικρό για επιπλέον όγκο (από 10 έως 200 mg). Πηκτίνη, μια διαλυτή ίνα τροφίμων, η κατανάλωση, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε σούπα, χυμός φρούτων.”

Το 2008, ένα μικρό 78 σελίδες του βιβλίου. “Ισχαιμική, Η Χοληστερόλη, Το Χλώριο”.”Οξείδωση της χοληστερόλης βλάβη συμβαίνει κατά την επαφή με το αίμα από το χλώριο που βρίσκεται κάτω από το ντους ή στο μπάνιο για ή πόσιμου νερού σε όργανα.”Εντελώς περιττή αγορά, κανάτα , εάν δεν αναφέρονται στα κατάλληλα διαστήματα το φίλτρο ξυλάνθρακα. Γεια σου, αυτό είναι ακριβό; Αυτό δεν επέστησε την προσοχή κατά την αγορά; Απλή ουσία που ονομάζεται θειοθειικού νατρίου, ρύζι 1-2, 1-1,5 λίτρα νερού μπορούν να χλωρίου. 1 kg σε 10 χρόνια είναι αρκετά. Τι κανάτα που χρησιμοποιείτε, είναι κάθε χημική ουσία είναι ασφαλής διαλυτή.

“Τους τελευταίους 4 μήνες, κάθε μέρα, 2-3 κουταλιές της σούπας οργανικό λάδι καρύδας καταναλώνουν.Τώρα έχω φρέσκα τα αποτελέσματα της έρευνας. Συνολικά, όλες οι τιμές κατά 20%, βελτίωσε αναλογία χοληστερόλης / HDL από 3,0 έως περίπου 2,7-πέφτει. Κάποτε, για να είναι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πόνος στο λαιμό και μερικές φορές κρύωσα. Καρύδας κατανάλωσης πετρελαίου, έτσι πώς να αποφύγετε το κρυολόγημα και το χειμώνα της νόσου.

Υψηλή εξισορρόπηση της ενέργειας”.”Για 20 χρόνια, υπέφερε από πόνους στο στήθος. Αγγειογραφία τεστ μάρκες που βρέθηκαν στις αρτηρίες.Μου είπαν ότι σε 10-15 χρόνια, αν η επέκταση απόφραξη, παράκαμψη, που χρειάζομαι. Ο ένας, που είναι η χειρουργική επέμβαση κάποια στιγμή το πήρα μου είπε πως ήξερε πολύ καλά τι στο σπίτι, για να καταργήσετε όλα τα εμπόδια για περιττή παρέμβαση. Αφήστε τα επόμενα, όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, επειδή μόνο ένα εμπόδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *